Actueel nieuws

De vlag kan uit: het scoutingmuseum kan weer open!

De afgelopen tijd hebben we mogen berichten over verjaardagen en jubilea. Hartstikke leuk, natuurlijk, maar het is minstens zo leuk om als Scoutingmuseum Fryslân zelf óók de vlag uit te hangen. Want: wij mogen weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni kunnen jullie jezelf weer onderdompelen in de mooiste verhalen over de (Friese) scoutinggeschiedenis. Het scoutingmuseum toont de meest bijzondere objecten van láng geleden en van nu en is daarmee een boeiende tijdscapsule.

Naast de vaste collectie is dit seizoen nogmaals de speciale expositie over de JOTA/JOTI.

Wij verheugen ons er ontzettend op om jullie te verwelkomen in het Scoutingmuseum! We hebben tijdens de lockdown niet stilgezeten. We zijn trots op wat er nu staat en laten dat graag aan jullie zien 🙂

Kom je langs? Scoutingmuseum Fryslân is tot en met oktober elke eerste zaterdag van de maand geopend van 14.00 -17.00 uur. Tot snel!